Изберете страница

Advance Business Center 2

location_on Местоположение

гр. София, България

description Информация за проекта

Комплексът ABC се намира в м. „Младост-4“, гр. София, непосредствено до кръстовището на бул. „Александър Малинов“ и ул.“Самара“ и метростанция „Бизнес парк“, както и до сгради 1 и 2 от „Бизнес парк София“. Ще се състои от две офисни сгради с три сутеренни нива – подземни гаражи, помещения за трафопост, партер с помещения за обществено обслужване и офисни надземни етажи и техническо покривно ниво. На този етап приключва строителството на Сграда 1 и тече изграждането на Сграда 2.

11-етажната офис сграда клас А е с отдаваема площ възлизаща на приблизително 15 000 кв.м. Адванс Бизнес Център разполага с 234 подземни паркоместа и около 200 обществени около проекта. Светлата височина на етажните нива е 2,80 м. Има общо 6 високоскоростни асансьора и повдигнат под с товароносимост от 500 кг/кв.м. Офис площите са тип „open space“ – гъвкаво решение за всяко помещение. Първото тяло е остъклено със слънцезащита и енергоефективна елементна фасада.

Сградите на ABC съчетават най-съвременните тенденции в архитектурата и строителството. Всеки аспект на архитектурния облик – от стъклената фасада до отвореното пространство е проектиран, за да допринесе за оптимизация и устойчивост на архитектурната среда, както и дългосрочна експлоатация. Ръководени от желанието да създадат сгради с възможно по-гъвкав и иновативен дизайн, както във функционално така и в техническо отношение, проектантите успяват да съчетаят в тях всички най-нови стандарти за ефикасен дизайн на работното място.

Галерия