Изберете страница

NV Tower

location_on Местоположение

гр. София, България

description Информация за проекта

Проектът следва най-актуалните градоустройствени и архитектурни тенденции: многофункционалност, обширни споделени пространства в различни зони на сградата, богато озеленени покриви и фасади, архитектурен силует, съобразен с контекста на средата, в която е ситуиран, отваряне на сградата на ниво терен към града. Осъзнатата отговорност при планирането и изграждането на проект от такъв мащаб допринася за създаването на високотехнологична и балансирана среда за работа, която стимулира и мотивира, повишава удовлетвореността и продуктивността и е в пълна хармония с динамиката на модерния начин на живот.

На разгърната застроена площ 48 000 кв.м. са разположени офиси, жилища, търговски обекти, ресторант, кафене, уелнес и спортен център, конферентен блок, панорамна площадка, покривни градини, подземни паркинги.

NV Tower предлага 20 000 кв.м. офис площи клас А, като квадратурата на етажните плочи варира от 1 000 кв.м. на високите етажи до 2 000 кв.м. в ниските етажи, предлагайки възможност за гъвкаво изграждане на различни типове офис пространства. Светлата височина на офис етажите е 340 см.

Галерия

Видео