Изберете страница

За БУЛГАРКОМ

БУЛГАРКОМ е утвърдено име в строителния сектор в България. Вече повече от 20 години предлагаме комплексни решения за грубия строеж в областта на проектиране, доставка или отдаване под наем на кулокранове и автокранове, кофражни елементи и системи, консумативи и,  фасадно скеле, подемници и платформи.

БУЛГАРКОМ се утвърди като надежден партньор в доставките на нова и употребявана кранова техника на българския пазар. Ние сме официален представител за България на реномираните световни производители – кулокранове COMANSAавтокранове TADANO, подемници и фасадни платформи ALIMAK HEK.

Разполагаме също и със собствен наемен парк от над 120 кулокрана и автокранове. Като оторизиран представител на съответните производители осигуряваме комплексно сервизно обслужване на подемните съоръжения (вкл. периодични прегледи, планови и аварийни ремонти), както и бърза доставка на оригинални резервни части.

В дейността ни се включва и търговия на българския и международните пазари с нови и употребявани кофражни елементи и системи, скеле, системи за безопасност по време на строителството, както и различни видове спомагателни материали – шперплат, шпилки, гайки, кюбели, разтоварни рампи и др.

Разполагаме и с наемен парк за кофражни системи за жилищно строителство както и за по-сложни инженерни съоръжения – мостове, пречиствателни станции и др. Като допълнителна услуга предлагаме разработване на такт-планове и конструктивни проекти за сложни кофражни конструкции, както и технически консултации  по време на монтажа на кофражните системи на обекта.

БУЛГАРКОМ отдава под наем фасадно скеле, подемници и фасадни платформи, предоставя както монтажни схеми, оптимизирани за конкретната фасада, така и всички услуги по доставката, монтажа, демонтажа и консултации по експлоатацията на фасадно скеле, подемници и платформи.

БУЛГАРКОМ провежда обучения основно в специалностите подемно-транспортна техника с електрозадвижване, подемно – транспортна техника, монтирана на пътни транспортни средства и пътностроителна техника. Организираме и опреснителни курсове за актуализиране на знанията.

Защо ние?

Цялостно търговско и техническо решение

Висококачествени продукти и услуги
Бързо и качествено обслужване
Конкурентни цени на пазара
Технически консултации и проекти за сложни конструкции
Разполагаме с голяма част от продуктите на склад

Видео